Home / Actual / Schimbare în administrația județului! Consilierul județean săcelean Ciprian Sterpu a primit atribuții de vicepreședinte

Schimbare în administrația județului! Consilierul județean săcelean Ciprian Sterpu a primit atribuții de vicepreședinte

Consilierii județeni brașoveni s-au întrunit în această dimineață într-o ședință extraordinară cu scopul de a-și alege noii șefi, după ce Adrian Ioan Veștea și-a dat demisia din funcția de președinte ca urmare a numirii în funcția de ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Astfel, vicepreședintele Todorică Șerban a primit atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Brașov pana la finalul actualului mandat administrativ.

Veste bună și pentru Săcele!

O altă decizie administrativ și politică luată de majoritatea consilierilor prezenți a fost cea de nominalizare a consilierului săcelean Ciprian Sterpu pentru a prelua atribuțiile de vicepreședinte. 

Acesta a fost votat cu 23 de voturi de DA, din 24 exprimat, unul fiind nul.

”Le mulțumesc colegilor consilieri județeni pentru votul de încredere acordat astăzi, un vot ce mă onorează, dar mă și obligă. Voi fi aceași persoana activa, implicata si sper ca impreuna sa implementam cat mai multe proiecte de anvergura de care sa se bucure toti locuitorii judetului Brasov.”, a declarat proaspătul consilier județean cu atribuții de vicepreședinte. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia