Home / Actual / Un mijloc de transport autobasculant prins când arunca gunoi în Săcele. Primăria spune că deșeurile provin din altă localitate

Un mijloc de transport autobasculant prins când arunca gunoi în Săcele. Primăria spune că deșeurile provin din altă localitate

În seara zilei de 4 februarie 2021 a fost surprins un mijloc de transport autobasculant care arunca deșeuri pe domeniul public, pe strada Barajului, pe jos, deși în imediata apropiere existau 3  containere și o benă.

Aceste deșeuri rezultate din dezmembrarea unor autovehicule sunt din spusele administratiei sacelene din altă localitate decât municipiul nostru.

Autoritățile locale afirmă că nu vor manifesta nici un fel de indulgență față de aceste persoane certate cu bunul-simț, persoane care, în urma identificării, vor fi amendate contravențional, totodată fiind anunțată și Garda de Mediu.

Primăria Municipiului Săcele spune că ”se fac eforturi susținute pentru eliminarea depozitelor necontrolate de gunoi menajer și pentru conștientizarea populației cu privire la acest aspect”

În acest sens s-au desfășurat acțiuni de ecologizare în mai toate cartierele municipiului – din Baciu și până în Gârcini, această ultimă zonă fiind cea mai expusă din acest punct de vedere, ținând cont și de faptul că strada Barajului din cartierul Gârcini este tranzitată de mii de mașini în week-end și nu numai.

conform comunicat Primaria Sacele

Blocurile ”turistice” din Camping Dârste oprite din nou de o sentință judecătorească

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia