Home / Actual / Un consilier local săcelean a câștigat procesul cu Primăria Municipiului Săcele. Și nu este singurul!

Un consilier local săcelean a câștigat procesul cu Primăria Municipiului Săcele. Și nu este singurul!

Primăria Municipiului Săcele pierde procese pe bandă rulantă! 

Ultimul dintre acestea a fost câștigat de consilierul Cristian Popa, cel acuzat de către adversarii politici din PSD că și-a construit ilegal casa de pe strada Morii.

Acesta a atacat în instanță procesul verbal de contravenție încheiat în noiembrie 2018 și 2 ani mai târziu a reușit să câștige.

Doi ani în care a fost supus la un atac furibund al pesediștilor, doi ani de așteptare în care imaginea publică i-a fost grav afectată de acuze nefondate!

Tribunalul Brașov a admis plângerea contravenţională formulată de petentul Popa Marius Cristian împotriva intimatului PRIMARIA MUNICIPIULUI SACELE – POLITIA LOCALA SACELE.

Astfel, a fost anulat procesul-verbal de constatare a contravenţiei 52 din data de 19.11.2018. 

Practic, fapta de care era acuzat consilierul Cristian Popa, NU EXISTĂ!

La fel s-a întâmplat și în alte cazuri la Săcele

Un alt caz, alt câștigător în tentativele administrației PSD de a șicana și de a intimida persoane. Este vorba de Badea Vasile, nimeni altul decât tatăl comandantului Poliției Săcele, Bogdan Badea.

Și acesta a fost amendat pe nedrept (conform deciziei Instanței) și a trebuit să lupte în justiție pentru a-și apara imaginea.

Sentinţa civilă nr. 11634/13.12.2019 i-a dat dreptate și a anulat procesul verbal de contravenție ce spunea că ar fi construit ilegal tot pe strada Morii din Săcele.

Dar primarul Virgil Popa nu s-a mulțumit cu această stare de fapt și a continuat atacurile făcând apel prin reprezentanții legali.

Până la urma s-a făcut dreptate și la apel pentru că tribunalul a respins, ca fiind nefondat, apelul declarat de apelanţii Primăria Municipiului Săcele, Municipiul Săcele si Primarul Municipiului Săcele, toţi cu sediul în mun. Săcele, Piaţa Libertăţii nr. 17, jud. Braşov, în contradictoriu cu intimatul-petent Badea Vasile.

Supărat că presa a aflat de combinațiile sale, pesedistul Popa a încercat să mute dosarul ”Camping Dârste” departe de Brașov

Pesedistul Virgil Popa a mai pierdut un proces important în august!

De acesta data aceasta a încercat să mute dosarul ”Camping Dârste” departe de Brașov, fiind vizibil iritat de faptul ca presa locala si cea judeteana au scos la iveala înca din 2018 combinațiile în care primarul de la Săcele a intrat.

Saceleanul.ro, Litera9.ro sau Newsbv.ro au relatat cu lux de amanunte povestea blocurilor așa zis ‘’turistice’’ ce se ridică pe terenul unde a existat odinioară camping Darste.

Acolo, un investitor s-a apucat să construiască vile pe nivelul de înălțime P+2E+M pe care le numește locuințe turistice, dar pe care le-a scos la vânzare individual prin anunțuri imobiliare. (întreaga poveste AICI!).

Curtea de Apel a respins strămutarea procesului pe motive de bănuială legitimă, iar judecata va continua aici, în atenția celor interesați de situația creată de deciziile netransparente ale lui Virgil Popa.

Acestea nu sunt singurele exemple la finalul carora ramane o intrebare: Cine plateste toate aceste cheltuieli de judecata si eventuale daune materiale si morale? Primarul Virgil Popa si PSD? Sau sacelenii din propriile buzunare?

Pentru ca veti vedea mai departe ca primaria lui Virgil Popa pierde si procese in care sunt daune serioase de platit!

Nemulțumit că serviciile prestate nu i-au fost plătite, un tânăr a furat o autoutilitară din Săcele

Lovitură sub centură pentru pesedistul Virgil Popa. Instanța demască ilegalitățile din Camping Dârste?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia