Home / Actual / Trupele de dans modern din Săcele au cucerit și Bacăul

Trupele de dans modern din Săcele au cucerit și Bacăul

Trupele de dans modern ale Asociației Club Sportiv Săcele au cucerit cam tot ce se putea la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans “Neghinița” de la Bacău.

Alegria, One Beat, Unique și Kitty au reprezentat la acest festival Liceul Teoretic “George Moroianu”, instituție în a cărei sală de sport trupele de dans ale ACS Săcele își desfășoară activitatea și care a pus la dispoziție un microbuz pentru deplasarea la Bacău.

Cele 52 de talentate dansatoare din Săcele (majoritatea eleve ale liceului George Moroianu) au impresionat juriul la toate categoriile la care au participat. Astfel, săcelencele s-au întors de la Bacău cu următoarele premii:

  • 14958842_1268159349871798_1044592001_nAlegria – locul 1 – Circus Dance
  • One Beat – locul 1 – Latino
  • One Beat – locul 1 – Dans Modern
  • Kitty & Unique locul 2 – Papagalii Rio
  • Kitty & Unique locul 1 – Dans Chinezesc
  • Alegria TROFEUL SECȚIUNII DANS DE CARACTER

În juriul concursului s-a aflat și Monica Petrică (foto dreapta – felicitând fetele din Săcele), prim balerină a Operei Naționale din București și jurat la emisiunea România Dansează de pe Antena 1. După festivitatea de premiere, aceasta le-a dat autografe fetelor și s-a pozat cu ele.

Felicitări dansatoarelor și coregrafei lor Anca, Liceului George Moroianu, părinților și tuturor celor care susțin această activitate la Săcele! Vă mulțumim!

Citește și despre Tehnica modernă de prelucrare a cărnii și la Săcele, salvarea producătorilor locali!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply