Home / Actual / Tehnica modernă de prelucrare a cărnii și la Săcele, salvarea producătorilor locali

Tehnica modernă de prelucrare a cărnii și la Săcele, salvarea producătorilor locali

Tehnici moderne de prelucrare în industria cărnii. De la tăierea animalului și până la vânzarea produsului final. O firmă specializată în domeniu le-a prezentat autorităților și producătorilor locali cum se poate dezvolta o afacere de succes în industria cărnii. 

Prelucrarea cărnii în abatoare de ultimă generație. Astfel de proiecte pot ajuta fermierii sau producătorii mici și mijlocii să se dezvolte și să facă față concurenței în așa fel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să-și vândă produsul inițial către o firmă care să se ocupe de prelucrarea lui. În județul Brașov proiecte de acest gen sunt susținute de autoritățile locale.

Cred că este important să avem pentru toate categoriile de vârstă și de pregătire profesională locuri de muncă. Iar aici ne orientăm în general către partea rurală a Zonei Metropolitane. Sunt lucruri pe care trebuie să le mișcăm și în această parte pentru că dezvoltarea economică în zona rurală este, totuși, destul de lentă în acest moment și atunci avem nevoie de investiții care au resursele materiale și umane necesare în zonă

Dragoș David – directorul general al Agenției Metropolitane Brașov

Autoritățile locale din Săcele sunt primele care vor face pasul spre modernizarea tehnicii de prelucrare în industria cărnii.

Avem un plan și un proiect pentru a dezvolta un abator și o unitate de abatorizare în Săcele, în special pentru ovine. Asta deoarece în zonă, tradiția de creștere a ovinelor este predominantă. Acest proiect este o mică parte din acest abator și ne-au fost prezentate utilajele și modul tehnologic de procesare a ovinelor.

Cristian Popa – consilier local PNL Săcele

Oamenii de afaceri arabi au luat parte la întâlnirea organizată în sala de consiliu a Primăriei Brașov.

Aveți aici foarte multe pământuri și suprafețe mari de teren neexploatate. Aveți și forță de muncă numeroasă. Oameni care sunt profesioniști în domeniile lor. Însă, au nevoie de o șansă, de o oportunitate pentru a primi un loc de muncă adaptat la pregătirea lor. Acest business este foarte important și ar trebui dezvoltat la maxim în Brașov.

Zakaria Ghattas

Construirea unui abator de mari dimensiuni asigură locuri de muncă pentru 100 de persoane.

Mai multe știri pe brasovtv.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply