Home / Actual / Trecerea de pietoni invizibilă din Săcele

Trecerea de pietoni invizibilă din Săcele

Semnal de alarmă tras din nou de cititorii săceleni, de data aceasta de cei din zona Timiș – Lefrumarin.

Este vorba de trecerea de pietoni de pe ocolitoarea Municipiului Brașov, ce face legatura dintre zona mai sus menționată și zona gării Dârste.

Traseul, practic o scurtatură pentru mulți săceleni, se intersectează cu artera foarte aglomerată a ocolitoarei Brașov, acolo pe unde tranzitează traficul greu.

Problema cu această trecere de pietoni este atât amplasamentul ei cât mai ales faptul că ea a devenit practic “invizibilă” pentru șoferi prin ștergerea în proportie de 90% a marcajului de pe carosabil.

Doar indicatoarele rutiere au mai rămas ca dovadă a existenței unei zebre aici, însă conform mărturiilor celor din zonă, au fost dese momentele când șoferii ori nu au oprit pentru a acorda prioritate ori au făcut-o prea târziu, fiind aproape de un accident.

Tragem un semnal de alarmă atât către Primăria Municipiului Săcele, cât și către CNAIR Brașov pentru reglementarea rapidă a situației, înainte ca o dramă să se petreacă.

Mizerie, fecale și miros pestilențial într-o zonă frecventată zilnic de sute de săceleni

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia