Home / Actual / Mizerie, fecale și miros pestilențial într-o zonă frecventată zilnic de sute de săceleni

Mizerie, fecale și miros pestilențial într-o zonă frecventată zilnic de sute de săceleni

Greu de crezut că în 2019, în mijlocul unui cartier săcelean mizeria, fecalele și mirosul le pot produce locuitorilor atâta neplăcere, dar din păcate se întâmplă.

Alea de acces din cartierul Electroprecizia ce face legatură dintre piața agro-alimentară și stația de transport în comun este un focar de infecție!

Sunt revoltată de faptul că aici mereu sunt persoane ce-și fac nevoile în aceste tufișuri. Îmi iau copilul de la școala din stație și în drum spre casă îl expun aproape zilnic la un miros groaznic

spune o locuitoare din zonă

Pe marginea aleii mizeria este de nedescris în cuvinte: peturi, hârtie, plastic, chiar și reziduuri din materiale de construcții.

Mai grav este că această alee se învecinează cu curțile a două clădiri educaționale din cartier, iar aici sunt chiar fecale și mirosul de urină este insuportabil.

Acestor probleme li se mai adaugă și o poluează cu dejecții umane și animaliere, ușor mascate acum de vegetația abundentă, dar imposibil de neobservat olfactiv.

Aici se impun 3 măsuri rapide: Igienizarea zonei, verificarea situației poluării făcută dinspre proprietatea privată și instalarea de camere de luat vederi și amendarea celor ce folosesc aleea drept wc public.

Cu precizarea că locuitorii din Electroprecizia cu siguranță merită mai mult, vă lăsăm cu imaginile surprinse pe 15 mai, cu promisiunea că vom reveni pe subiect.

  

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia