Home / Actual / “Motivati” de articolul din Saceleanul.Ro! Au apărut pe site-ul primăriei Săcele și filmările ședințelor de consiliu local

“Motivati” de articolul din Saceleanul.Ro! Au apărut pe site-ul primăriei Săcele și filmările ședințelor de consiliu local

După ce aproximativ 50 de zile lucrătoare responsabilii cu postarea și mediatizarea ședințelor de consiliu local au dormit în papuci și și-au încasat leafa degeaba (lucru care se întămplă cam des în acest mandat administrativ al PSD-ului, după cum vorbește lumea prin oraș), iată că imediat ce am sesizat acest lucru pe Saceleanul.ro filmările au și apărut pe site.

Ne-am trezit atacați din nou și iată ce spun scriitorii de comunicate de presă din Primăria Săcele ca răspuns la articolul nostru:

Cum s-a mai întâmplat și altădată cu acuzațiile site-ului saceleanul.ro răspunsul se află la un click distanță. Ședințele ordinare (februarie, martie, aprilie) sunt disponibile pe canalul de You Tube al municipalității (Municipiul Săcele).

Într-adevăr pe site nu apărea, dintr-o eroare pe care ne-o asumăm și care a fost corectată, linkul către fiecare dintre aceste ședințe în parte. Însă cu un simplu click se putea ajunge pe canalul dedicat municipiului, unde sunt încărcate aceste ședințe.

Noi am verificat și i-am prins cu minciuna!

Dincolo de faptul că în comunicatul de mai sus Primăria Municipiului Săcele recunoaște că nu a postat în termen și timp util ședințele, noi am verificat spusele lor și le transmitem că “mincinosul roade osul”

Canalul de Youtube al Primariei Săcele avea 3 postări până acum 2 zile, iar astăzi, după apariția articolului din Săceleanul.Ro care semnala absenta materialelor video, acestea au apărut pe site.

Însă nu erau la un click distanță cum minte cu nerușinare autorul comunicatului de presa (noi intuim că nu a fost scris chiar de primarul Virgil Popa), ci NU erau deloc acolo.

Astăzi, ele apar … însă detaliul care demască minciuna este data postării materialelor video și anume 15 mai 2019!! Atât ședința ordinară din martie 2019, cât și cea din aprilie 2019 au fost postate la aceea dată, adică la 1 zi după ce am sesizat noi absența lor.

Iată dovada mai jos!

Domnule primar, acesti angajați trebuie concediați urgent!

Îi transmitem pe aceasta cale primarului Virgil Popa solicitarea publică de a-i CONCEDIA URGENT pe responsabilii acestei minciuni, în caz contrar opinia publică din Săcele realizând că aceștia au acționat la ordinul direct al primarului.

Am mai spus-o și o vom repeta … administrația publică și minciuna NU fac casă bună împreună!

Așteptăm deznodământul administrativ și deciziile conducerii primăriei în acest caz!

Mizerie, fecale și miros pestilențial într-o zonă frecventată zilnic de sute de săceleni

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia