Home / Actual / Transportul în comun la Săcele: Ce se întâmplă cu biletele și abonamentele elevilor?

Transportul în comun la Săcele: Ce se întâmplă cu biletele și abonamentele elevilor?

Primăria Municipiului Săcele vă informează că va acorda în continuare transport gratuit tuturor elevilor săceleni în următoarele condiții :

Elevii cu domiciliul în Municipiul Săcele care învață la unitățile de învățământ din Săcele vor putea să își ridice abonamentul gratuit în baza carnetului de elev/adeverință de la școli și a certificatului de naștere/buletin de identitate.

Elevii cu domiciliul în Municipiul Săcele care învață la unitățile de învățământ din Municipiul Brașov Săcele vor putea să își ridice abonamentul gratuit în baza carnetului de elev/adeverință de la școli și a certificatului de naștere/buletin de identitate, dar vor achita valoarea de 51 de lei pe care o vor deconta apoi de la unitatea școlară de care aparțin.

Conform noii legislații, din valoarea totală de 85 de lei a abonamentului pentru transport, 34 de lei vor fi subvenționați de administrația locală, iar 51 de către unitățile de învațământ.

Valabilitatea unui abonament va fi pe întreg anul școlar plus lunile de vacanță de vară.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Ce veste bună! Ștefan (Fane) Lupu a devenit Tezaur Uman Viu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia