Home / Actual / Cu Serviciile Săcelene pe butuci, administrația de la Săcele plătește vidanjare de 50.000 lei către o firmă din Râșnov

Cu Serviciile Săcelene pe butuci, administrația de la Săcele plătește vidanjare de 50.000 lei către o firmă din Râșnov

Veniturile realizate la Servicii Sacelene SRL au fost de 5.336.141 lei, în timp ce cheluielile totale au ajuns la valoarea de 5.607.655 lei, societatea comerciala fiind pe butuci din acest punct de vedere.

Pierderea rezultatăîn 2020 a fost de 271.514 lei, de ZECE ori mai mare decat pierderea inregistrata la final de an 2019 (25.526 lei).

Acesta este motivul real al scumpirilor transportului pe care săcelenii trebuie sa le suporte din buzunar pentru a acoperi incompetența managerială a oamenilor lui Virgil Popa.

În schimbul unor bilete și abonamente mai scumpe, săcelenii vor primi același transport nesigur, murdar, realizat după un program ales nefericit și cu autobuze depășite tehnologic.

Deși Serviciile Săcelene oferă în teorie servicii de vidanjare, Primăria Săcele mută banii în altă parte

Conform propriului site, Serviciile Sacelene SRL execută și servicii de vidanjare.

Societatea are în dotare vidanje de 5 mc și se adresează persoanelor fizice, agenți economici, ONG-uri și instituții publice.

Tot pe site există și date de contact, număr de telefon si email.

Cu toate acestea, Primăria Săcele tocmai ce mută 50.000 de lei pentru vidanjare în buzunarele unei companii din Râșnov.

În loc să-și ajute propria societate comercială, administrația condusă de Virgil Popa mai tare o văduvește de niște venituri foarte necesare.

Așteptăm explicațiile administrative de la edilul pesedist, deși acesta este deja faimos în comunitate că nu stă la taclale cu cetățenii și cu presa, decat in cazurile in care plateste publicitate mascata sub forma de stiri locale. In rest, este sub demnitatea lui de primar!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia