Home / Actual / START – Antreprenor în Gârcini, un program ce-și propune să dezvolte competentele antreprenoriale în zonă

START – Antreprenor în Gârcini, un program ce-și propune să dezvolte competentele antreprenoriale în zonă

Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB) a demarat, începând cu luna iunie 2021, activitatea de informare și selecție grup țintă în cadrul proiectului START – Antreprenor în Gârcini, finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

🎯 Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea competențelor antreprenoriale și înființarea de noi afaceri și structuri ale economiei sociale în comunitatea Gârcini.

🤝 Prin proiect se va asigura facilitarea accesului pentru 205 persoane vulnerabile din Gârcini la servicii integrate, constând în cursuri de formare antreprenorială, consiliere antreprenorială, consiliere vocațională, precum și sesiuni de informare privind egalitatea de șanse și gen, combaterea discriminării și protecția mediului.

✅ Selecția grupului țintă se va face în acord cu legislaţia în vigoare, cu respectarea principiilor egalității de şanse şi ale nediscriminării, precum și cu respectarea unor criterii de eligibilitate cuprinse in METODOLOGIA DE SELECŢIE A GRUPULUI ŢINTĂ AL PROIECTULUI ”START-ANTREPRENOR ÎN GÂRCINI” POCU/717/5.1/149156

👉Detalii aici: https://addjb.ro/…/metodologie-de…/717/51/149156…

__________________________________________________________

Proiect implementat de către Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov – ADDJB, în calitate de Beneficiar al finanțării, în parteneriat cu Formare Managerială în Turism – F.M.T. S.R.L. și Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov – AMB.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia