Home / Actual / Tradiția Balului Mărțișorului organizat de Liceul Teoretic ”George Moroianu” a fost reluată după 2 ani de pandemie

Tradiția Balului Mărțișorului organizat de Liceul Teoretic ”George Moroianu” a fost reluată după 2 ani de pandemie

Tradiția Balului organizat anual de Liceul Teoretic George Moroianu a fost readusă la viață odată cu evenimentul de săptămâna trecută, de la Sala Old Europe din Săcele.

După 2 ani de pauză cauzată de pandemia Covid, dascălii actuali și cei retrași din activitate au sărbătorit împreună spiritul moroian alături de personalități marcante ale comunității săcelene, precum și de părinți ai elevilor școlii și alți prieteni ai Liceului.

Evenimentul a prins viață datorită interpretării de excepție a formației Plaiuri Transilvane din care face parte profesorul de muzică Iosif Mihai și a fost animat de momente incendiare ca dansurile trupelor Karizma și Oldies, but goldies de la Școala Alegria Dance Studio, din Săcele, condusă de frumoasa și talentata Anca Popuțoaia. 

Povestea celui mai important liceu din Săcele merge mai departe!

S-a semnat contractul de execuție pentru drumul Săcele – Doftana – Saceleanul

fotomontaj proiectie Saceleanul.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia