Home / Actual / Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele

Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele

Crește și in Romania gradul de conștientizare și de educare cu privire la prevenirea și tratarea obezității.

➡️ Obezitatea reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale sistemului actual de sănătate la nivel mondial. Totodată, aceasta este declarată drept boală cronică, având complicații metabolice sau non-metabolice, care trebuie evaluate, monitorizate și tratate de echipe de medici multidisciplinare.

👥 Potrivit statisticilor, peste 800 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de această boală. Timpul petrecut la televizor, în faţa calculatorului, lipsa activităţii fizice şi o alimentaţie bogată în grăsimi, zahăr şi sare reprezintă cele mai frecvente cauze de creştere a numărului de persoane cu obezitate.

__________________________________________

👩🏻‍⚕️ Dr. Drugău Cristina este medicul specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, în cadrul Policlinicii Municipiului Săcele. Serviciile oferite sunt:

➡ consultație de specialitate;

➡ teste clinice;

➡ măsurarea forței musculare cu dinamometrul;

➡ teste de sensibilitate;

➡ indice gambă/braț;

➡ eliberare adeverință medicală pentru Fișa Auto;

➡ consultații nutriție.

📞☺️ Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Colegii noștri vă vor îndruma mai departe.

RAT la Săcele: De ce incompetența lui Popa Virgil este o veste bună pentru călătorii săceleni?! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia