Home / Actual / Municipalitatea pregătește marea pietruire a străzilor. Pentru asta a cheltuit deja peste 1.050.000 lei

Municipalitatea pregătește marea pietruire a străzilor. Pentru asta a cheltuit deja peste 1.050.000 lei

Primăria Săcele pregătește o revoluție în materie de modernizare a străzilor cu … piatră. 

Odată cu majorarea de taxe și impozite locale pentru locuitori, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, după majorarea tarifelor de salubritate, după ce a pus transportul public pe butuci, primaria lui Popa Virgil s-a apucat de clasica și tradiționala pietruire a străzilor.

Pe site-ul de achiziții publice SICAP, administratia a incheiat un contract cu firma Fincodrum SA pentru pietruirea a nu mai putin de 60.000 mp de stradă.

Conform acestei achiziții, lucrarile sunt de reparații curente a strazilor cu piatra, conform ofertei de pret nr. 604/08,02,2023, iar valoarea este de 885.000 lei + TVA (puțin peste 1.050.000 lei). (foto jos)

Piatră, superficialitate și batjocură

Nici acesta ”modernizare” nu se face cum trebuie, iar săcelenii ne-au trimis și în trecut fotografii și mesaje (și o vor mai face cu siguranță)

”M-am certat cu cei de la primărie azi. Au adus pietriș pe strada. Doar 2 mașini la ditai strada… La final au zis domnii ca atâta este pentru strada noastră. Am insistat ca e bataie de jos, iar mai tarziu au mai adus o masina. Oricum la prima ploaie serioasa toata piatra este luata de apa si strada tot in noroi va ramane”, spunea o locuitoare de pe strada Narciselor.

Un alt cetățean spune că pe alte străzi cum sunt cele din zona Garaj – Gârcinului, Rodnei, Cetinii … nici măcar pietruirea nu a ajuns, iar oamenii sunt cu noroiul până la glezne și la capătul răbdării.

Lor li se alătură cei ce locuiesc în zone din Cernatu, Baciu, Turcheș, Subobrej, Gârcini, dar și din zona Bunloc Apa-Rece. 

RAT la Săcele: De ce incompetența lui Popa Virgil este o veste bună pentru călătorii săceleni?! – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia