Home / Actual / Telekom modernizează reteaua la Săcele. Vezi ce zone beneficiază

Telekom modernizează reteaua la Săcele. Vezi ce zone beneficiază

Telekom România, cunoscutul furnizor de servicii de telefonie, televiziune și internet (date), vrea să realizeze lucrări în Săcele până la sfârşitul acestui an.

Inițiativa companiei este de a realiza în acest an ample lucrări de modernizare a infrastructurii existente pentru a crește calitatea serviciilor și pentru a combate astfel şi problemele din trecut când reţeaua a fost afectată de furturile de fire de cupru de pe stâlpi.

Cablajul actual va fi înlocuit cu rețea de fibră optică ce se va poza în pământ, aceasta fibră optică reprezentând un salt calitativ pentru serviciile oferite de Telekom.

Lucrările vizează cartierul Ștefan Cel Mare, cartierul Movilei, și bld. Brașovului, din centru până la ieșirea din municipiu spre Braşov şi vor fi realizate fără săpături, modernizarea fiind făcută pe rețeaua existentă, deranjul rezultat în urma lucrărilor fiind unul minim!

Citește și despre: Săcele, administratie cu sula-n coaste

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply