Home / Actual / Teatrul revine pe 27 februarie

Teatrul revine pe 27 februarie

Aşa cum v-am promis la finele anului trecut, continuăm seria de spectacole de teatru la Săcele, următoarea reprezentaţie fiind vineri 27 februarie. Piesa aleasă de noi este „Moartea pentru patrie” şi va fi pusă în scenă de bunii noştri colaboratori de la Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe.

Regizată tot de Mirela Bucur, la fel ca ultima piesă jucată la Săcele – “Împreună”, „Moartea pentru patrie” este o comedie cu gust amar despre relaţii interumane într-o microcomunitate care vieţuieşte în camere-cavou, marcată de problemele tranziţiei româneşti. Piesa scrisă de Mihai Ignat a fost nominalizată la concursul Uniter „Cea mai bună piesă românească contemporană a anului 2008” şi a fost montată pentru prima dată în România de Teatrul „Andrei Mureşanu”. Vă propunem, aşadar, o dramă despre comedia relaţiilor cotidiene dintre şase personaje în căutarea unei ieşiri din aceste spaţii-cavou, urmărite de nenorociri, frică şi chiar de Moarte.

Din distribuţie fac parte câteva nume deja cunoscute publicului săcelean şi anume: Sergiu Aliuş – moşul din piesa “Împreună”, Mona Codreanu – mama din piesa “Împreună” / Mirela Bucur, Ion Fiscuteanu Jr şi Daniel Rizea din piesa “Operele complete ale lui William Shakespeare, pe scurt”, ultimul fiind şi studentul la drept din piesa “Împreună”, alături de aceştia urcând în premieră pe scena din Săcele şi Camelia Paraschiv / Ana Nicolae, Claudia Ardelean.

Membri Teatrului “Andrei Mureşanu” vor urca pe scena sălii de spectacole a liceului “Victor Jinga” vineri 27 februarie de la orele 19:00, preţul unei invitaţii fiind 12 lei. Pentru rezervări vă rugăm să ne contactaţi la nr 0734.09.19.29.

Vă aşteptăm!

 afisT5

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply