Home / Actual / Taxele şi impozitele: Ce urmează?

Taxele şi impozitele: Ce urmează?

Stimaţi săceleni, în urma şedinţei de consiliu local la care au participat şi o parte dintre dvs. aş dori să vă transmit următoarele:

Îi mulţumesc în mod public primarului Florea Radu Nistor pentru că a avut amabilitatea de oferi explicaţii celor prezenţi. Dincolo de problemele administrative ale oraşului nostru, primarul Florea Radu Nistor a dovedit că este un gentlemen. Spun asta deoarece principalele probleme vin dinspre Codul Fiscal şi nu dinspre Primăria Săcele, iar primarul a fost calm şi explicit, deşi spiritele erau inflamate.

Personal mă aflu într-o stare de discomfort: am fost şi sunat, am fost şi certat şi probabil că în ochii unora sunt considerat principalul vinovat pentru că am îndrăznit să promovez această participare a săcelenilor la şedinţa din 28 ianuarie.

În al doilea rând aş dori să vă reamintesc că urmează să mai organizăm pe parcursul săptămânii viitoare o întâlnire DE INFORMARE referitoare la taxe şi impozite. Vom încerca să invităm la această întâlnire oameni care pot oferi explicaţii şi sfaturi referitoare la modalităţile de calcul.

sterpuÎi rog pe toţi cei interesaţi de acest subiect la cumpătare şi echilibru în declaraţii.

Vom reveni cu anunţul despre întâlnirea viitoare.

Vă mulţumesc,

Ciprian Sterpu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Apreciez spiritul civiv si efortul Dvs. de a rezolva aceasta problema impreuna cu specialistii in domeniul finantelor. Aceste mariri de taxe se datoreaza pe de o parte noului cod, dar tind sa afirm ca exista o eroare de calcul.Comparand ca taxele celorlalte localitati din tara in cazul mun.Sacele sunt extrem de majorate.

Leave a Reply