Home / Actual / Cristian Macedonschi: Electroprecizia Săcele un “Parc Industrial” cu viitor

Cristian Macedonschi: Electroprecizia Săcele un “Parc Industrial” cu viitor

Consilierul local braşovean Cristian Macedonschi a fost în vizită la uzina Electroprecizia din Săcele pentru a sta de vorbă cu cei de acolo şi a vedea ce oportunități concrete de investiții există pe această platformă industrială.

Uzina împlinește anul acesta 80 de ani de activitate, începându-și activitatea în 1936 prin producția de tablouri de bord pentru avioanele Messerschmidt și IAR 80, ulterior producând pe lângă electromotoare de toate dimensiunile și aparatura de bord pentru Dacia.

maceAm rămas plăcut surprins să văd personal proiectul de retehnologizare al unor secții ale uzinei pe care conducerea l-a implementat în ultimii ani, reușind astfel să îndeplinească cele mai înalte standarde internaționale.

Cristian Macedonschi

Principala amenințare pe care o resimte ElectroPrecizia Săcele este lipsa personalului tânăr calificat, media de vârstă a actualilor angajaţi fiind destul de ridicată. Pentru a soluţie la această realitate am discutat despre un potențial proiect de școală profesională duală, după modelul Şcolii Germane Kronstadt, la Grupul Şcolar Industrial Victor Jinga Săcele unde ar putea să-şi formeze uzina forţa de muncă atât de necesară.

foto si text: cristianmacedonschi.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. BUNA SEARA CAND DESCHIDE SECTIA LA ELECTROPRECIZIA DOMNUL CRISTIAN MACEDONSCHI

Leave a Reply