Home / Actual / Consilieri PSD s-au abţinut de la un vot ce reducea o taxă locală

Consilieri PSD s-au abţinut de la un vot ce reducea o taxă locală

Moment bulversant pentru consilierii PSD în şedinţa de consiliu local din 28 ianuarie. La punctul 19 de pe ordinea de zi, intitulat “Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr. 143/05.11.2015 pentru stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2016 în baza Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal” aceştia s-au abţinut, deşi urma votarea reducerii a unei taxe pentru persoane juridice cu 50%, de la un indice de 1,3%, la 0,65%.

Deşi pe întreaga durată a atât a şedinţei din ianuarie, cât şi a celei din noiembrie când s-au stabilit valori ale unor indici aplicabili pentru taxele şi impozitele pe 2016 consilierii PSD s-au opus unor majorari, acum au avut un moment inexplicabil de derută, nefiind de acord cu o micşorare a unei taxe locale.

Cum s-a dovedit în urma discuţiilor publice din ultima perioadă că majorările de taxe şi impozite locale nu sunt vina factorilor locali, ci vin de pe urma aplicării noului cod fiscal gândit de Guvernarea PSD a lui Victor Ponta, rămâne de vazut cum se vor plasa în perioada următoare consilierii săceleni ai PSD faţă de nemulţumirile comunităţii din Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply