Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Un tânăr se plimba cu mașina prin Zizin și fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

(Tărlungeni) Un tânăr se plimba cu mașina prin Zizin și fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

La data de 25 iulie 2021, în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 24 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Zizin din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,23 mg/l alcool pur.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(Reportaj) Câteva zeci de săceleni în pericol sanitar. Beau apă dintr-un izvor și pot rămâne și fără această sursă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia