Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Un bărbat ce circula în localitate cu o autoutilitară a fost retinut pentru 24 de h
foto cu caracter informativ

(Tărlungeni) Un bărbat ce circula în localitate cu o autoutilitară a fost retinut pentru 24 de h

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au reținut pentru 24 ore un bărbat, în vârstă de 38 ani, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 19 martie 2021, în jurul orei 18.55, bărbatul în cauză, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localității Tărlungeni, județul Brașov a fost oprit în trafic, pentru control, de către polițiștii rutieri.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut pentru savârșirea altor infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, cadrele de poliție au constatat faptul că înmatricularea autoutilitarei a fost suspendată din luna ianuarie 2020, iar certficatul și plăcuțele de înmatriculare au fost retrase de către polițiști, autovehiculul în cauză, neavând astfel, drept de circulație pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

(VIDEO) Săceleanul Vasile Costache a vorbit la RTT despre Banca pentru Alimente Brașov și activitatea acesteia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia