Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Tot alcoolul, bată-l vina! Un bărbat care conducea băut un autovehicul pe strada Mihai Eminescu

(Tărlungeni) Tot alcoolul, bată-l vina! Un bărbat care conducea băut un autovehicul pe strada Mihai Eminescu

La data de 20 martie 2022, în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au oprit în trafic, pentru control, un bărbat care conducea un autovehicul pe strada Mihai Eminescu din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,91 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Spitalul Municipal Săcele: Dr. Oana Căpraru și Dr. Paula Bucur sunt medicii specialiști endocrinologie în cadrul unității medicale

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia