Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: Dr. Oana Căpraru și Dr. Paula Bucur sunt medicii specialiști endocrinologie în cadrul unității medicale

Spitalul Municipal Săcele: Dr. Oana Căpraru și Dr. Paula Bucur sunt medicii specialiști endocrinologie în cadrul unității medicale

Hipotiroidismul este o disfuncție a glandei tiroide și apare în momentul în care aceasta nu produce suficienți hormoni tiroidieni.

Rezultatul este acela că celulele din întreg corpul își încetinesc activitatea.

📝 În funcție de cauză, boala este permanentă sau reversibilă, simptomele hipotiroidismului fiind variabile. Există cazuri în care acestea s-au manifestat rapid, în câteva luni, sau lent, pe parcursul a câțiva ani.

Iată câteva dintre semnele care indică faptul că este nevoie de consultul medicului:

🥱 oboseala extremă;

❄️ intoleranța la frig;

🍜 pierderea poftei de mâncare;

📈 creșterea în greutate;

💓 puls lent;

😬 glanda tiroidă mărită (gușa);

😩 pielea uscată și unghiile fragile;

💇‍♀ căderea părului.

__________________________________________

👩🏻‍⚕️ Dr. Oana Căpraru și Dr. Paula Bucur sunt medicii specialiști endocrinologie în cadrul Spitalului Municipal Săcele, aflat pe str. Oituz Nr. 54. Serviciile oferite sunt:

➡ ecografie tiroidiană cu sau fără bilet de trimitere pentru consultații

➡ consultații de specialitate: ecografie, osteodensitometrie.

📞☺️ Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.005.356, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Colegii noștri vă vor îndruma mai departe.

De data aceasta pe Calea București din Brașov. Din nou probleme cu alcoolul la volan pentru un șofer din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia