Home / Actual / De data aceasta pe Calea București din Brașov. Din nou probleme cu alcoolul la volan pentru un șofer din Săcele

De data aceasta pe Calea București din Brașov. Din nou probleme cu alcoolul la volan pentru un șofer din Săcele

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 17 martie 2022, în jurul orei 19.05, polițiștii au oprit în trafic, pentru control un bărbat, în vârstă de 66 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov care conducea un autovehicul pe strada Calea București din municipiul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,17 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Nou curs de inițiere în Salsa și Bachata la Școala de dans Step in2 Salsa din Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia