Home / Actual / Viceprimarul Géczi Gellért, sub lupa legalității în problema câinilor fără stăpân: ”Povestea este și despre fals în declarații și conflict de interese cel puțin. Posibil și despre incompatibilitate” (partea a II-a)

Viceprimarul Géczi Gellért, sub lupa legalității în problema câinilor fără stăpân: ”Povestea este și despre fals în declarații și conflict de interese cel puțin. Posibil și despre incompatibilitate” (partea a II-a)

Consilierul județean Lucian Rad (foto dreapta) face un atac dur la adresa unuia dintre personajele cheie ale administrației de la Săcele, actualul viceprimar Géczi Gellért.

În prima parte a acestui material, publicat și pe site-ul nostru ieri – CLICK AICI PT DETALII – am prezentat opinia consilierului judetean care spune ca sub conducerea lui Géczi Gellért, cel însărcinat să se ocupe de câinii fără stăpân, municipiul Săcele cheltuie 120 000 lei anual din fonduri publice pentru odiosul “adăpost” de la Codlea.

Asta deși, afirmă autorul postării, primăria ar avea si varianta colaborării mai avantajoase din punct de vedere financiar cu o altă asociație de profil ”Care for Dogs”, o colaborare mult mai ”umană” și pentru animale.

Partea a II-a a materialului o prezentăm mai jos:

Inainte de a va spune și finalul povestii, care nu este happy-end, vă mai povestesc că pe raza municipiului Săcele trăiesc peste 200 de câini maidanezi, cei de la groapa de gunoi sfâșiindu-se între ei la propriu pentru orice rest de mâncare, că problema este departe de a fi rezolvată, dimpotrivă, se agravează, în timp ce 120.000 de lei anual se duc în buzunarele largi ale DMPA, asociația criminală, al cărei președinte este domnul Geczi Gellert, onorabilul viceprimar UDMR al municipiului Săcele.

Povestea este și despre fals în declarații și conflict de interese cel puțin. Posibil și despre incompatibilitate. În acest moment un avocat desemnat se ocupa de aceasta poveste cu iz penal țesută în jurul viceprimarului de la Săcele.

Primăria municipiului Săcele este condusă de domnul primar Virgil Popa, PSD. Așadar frăția ucigașă de câini pe foarte mulți bani publici este o frăție PSD-UDMR. Va mirați? Sunt sigur că nu.

Final de poveste:

Pe data de 3.03.2022, Primăria Săcele emite un document prin care oferta Asociației Care for Dogs este (elegant) refuzată. Punct. Vă mirați? Știu ca nu.

Povestea de azi se oprește aici. Dar eu nu pun punct. Pentru că ea va urma. Vom pune stop risipei banilor publici și uciderii câinilor străzii pe bani foarte mulți, lupta noastră continuă.

Va urma…

La solicitarea unui punct de vedere in aceasta problema, viceprimarul Géczi Gellért a răspuns scurt: ”Nu am ce comenta minciuni”

 

Noutăți despre Kaufland la Săcele: Supermarket, parcare, hală de depozitare și giratoriu de acces în strada Câmpului

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia