Home / Actual / Noutăți despre Kaufland la Săcele: Supermarket, parcare, hală de depozitare și giratoriu de acces în strada Câmpului

Noutăți despre Kaufland la Săcele: Supermarket, parcare, hală de depozitare și giratoriu de acces în strada Câmpului

Kaufland a depus Planul de Urbanism Zonal ce va sta la baza viitorului supermarket din Săcele.

Conform PUZ-ului depus la Primăria Săcele, zona Kaufland se va întinde pe o suprafață de 19.407 mp, din care 14.407 mp este suprafața supermarketului și a parcării, iar 5000 va avea hala de depozitare ce va deservi unitatea comercială.

Accesul în zona se va face prin strada Gorganului, o arteră ce necesită modernizare și care se va descărca în strada Campului printr-un giratoriu ușor retras fața de axul ocolitorii municipiului Săcele.

În conformitate cu prevederile Ordinului 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism și ale Regulamentului Local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului aprobat prin HCL nr. 102/25.08.2011, începând cu data de 16.03.2022, pe site-ul Municipiului Săcele precum și la avizierul Primăriei Municipiului Săcele sunt afișate următoarele documente:

  1. Memoriu General și Regulament Local de Urbanism PUZ “Construire complex comercial și hale de producție și depozitare, strada Câmpului, Municipiul Săcele,  PUZ inițiat de SC Kaufland Romania SCS.
  2. Piese desenate – plan de încadrare în PUG, situația existentă, propuneri și reglementări urbanistice, rețele edilitare existente și propuse, regim juridic existent și propus.

Până la data de 06.04.2022, cei interesați pot depune în scris recomandări, sugestii și opinii privind documentele mai sus menționate la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat in P-ța Libertății nr.17 – Centrul de Informații Cetățeni sau pe adresa de e-mail [email protected].

Taxe mărite la Săcele, cadoul otrăvit de la primarul Popa Virgil? Primăria vrea să stabilească zonele de impozitare pentru anul 2023

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia