Home / Actual / Băut și urcat la volan, un bărbat din Săcele a avariat alte 2 autoturisme într-o parcare din municipiu

Băut și urcat la volan, un bărbat din Săcele a avariat alte 2 autoturisme într-o parcare din municipiu

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 15 martie 2022, în jurul orei 20.35, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-o parcare situată pe raza municipiului Săcele, județul Brașov, ar fi avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 69 ani, care conducea un autovehicul în parcarea anterior menționată, ar fi avariat două autovehicule, în urma producerii evenimentului rutier rezultând doar pagube materiale, fără victime.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,92 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Superbet angajează casier pariuri sportive pentru agenția Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia