Home / Actual / Concertul “Să…Cele de Dragoste, să fie…” are loc vineri, la Fényes

Concertul “Să…Cele de Dragoste, să fie…” are loc vineri, la Fényes

“Să…Cele de Dragoste, să fie…” un spectacol muzical deosebit, prezentat de Mickael Vanca și Adi Beznă va avea loc vineri, 18 martie, începând cu orele 19.00 la Fényes, în Cernatu.

Dacă cumva nu l-ați auzit niciodată pe Mickael Vanca live, este momentul să o faceți acum și nu veți regreta.

🎟 Accesul se poate face doar pe bază de rezervare (50lei) la nr. de telefon și whatsapp:
📞 0724 23 21 21 sau
📞 0268 272 888, locurile fiind limitate!

Braşoveanul Mircea Mickael Vancă este un artist de o valoare incontestabilă, dar despre care, din păcate, România nu ştie prea multe. A cântat pe scene mari ale lumii, iar după 30 de ani petrecuţi în Franța, a decis să se întoarcă acasă, la Braşov, locul de unde consideră că, de fapt, nu a plecat niciodată..

Primii paşi în muzică i-a făcut la Şcoala Populară de Artă din Braşov, la clasa de flaut, apoi a trecut spre jazz .Mai târziu a făcut și canto.

La 18 ani a debutat pe scena Festivalului de Jazz 1975 de la Sibiu. Era pe atunci cel mai tânăr participant la festival.

A cochetat cu folkul o bună perioadă de timp, în anii de început ai Cenaclului Flacăra, alături de Gheorghe Gheorghiu, Anda Călugăreanu, Dan Tufaru, Dan Chebac, Mircea Florian, Mircea Vintilă, Evandro Rossetti, Doru Stănculescu, Mircea Bodolan, Sorin Mingheat, Tudor Gheorghe, Gheorghe Farcasu, Mihai Stan, Florian Pittis, etc.

În perioada „franceză” a lucrat și a făcut parte din echipa de deschidere a Disneyland Paris, unde a fost Asistentul Directorului muzical.

De la Disneyland la operă, trecerea s-a făcut în urma întâlnirii cu celebra mezzo-soprana Viorica Cortez, (al cărei discipol este) care l-a îndrumat către Opéra..De la opera din Nantes, unde a debutat, a urmat Opera Națională din Paris și colaborări cu Teatrele de operă din Europa, cum ar fi opera din Geneva, Strasbourg, Luxemburg, Amsterdam, Valencia, Barcelona, Theatre de Champs Elisee, Montpellier, Bordeaux, Nancy, Capitole de Toulouse.

De câțiva ani, Mircea Vanca a revenit acasă, unde susține spectacole alături de prieteni și pentru prieteni, asa cum va fi cel susținut vineri seara!

Concurs de popularitate! Sustine si tu cu un vot Alegria Dance Studio din Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia