Home / Actual / (Tărlungeni) Scandal la Zizin: La o beție, un bărbat s-a apucat să îi agreseze pe gazdele sale

(Tărlungeni) Scandal la Zizin: La o beție, un bărbat s-a apucat să îi agreseze pe gazdele sale

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Tărlungeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiunii de violență, după ce un bărbat, în stare de ebrietate, ar fi provocat un scandal.

Astfel, la data de 4 noiembrie a.c., puțin după miezul nopții, polițiștii au fost alertați cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, din satul Zizin, ar fi provocat un scandal, context în care ar fi lovit și persoanele în preajma cărora se afla.   

Față de sesizarea primită, la fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție, iar în carul verificărilor pe care polițiștii le-au efectuat s-a stabilit faptul că într-un imobil, din localitatea Zizin, mai multe persoane au consumat alcool și pe fondul unor stări de tensiune create din cauza stării de ebrietate în care aceștia se aflau, unul dintre bărbați a început să îi lovească pe proprietarul imobilului și pe concubina acestuia.

De asemenea, bărbatul datorită în stării de agitație în care se afla, a distrus și un geam al unei ferestre.

Pentru a preîntâmpina escaladarea scandalului creat între aceștia și implicarea unor apropiați, la fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov, dar și echipe mobile de jandarmi.

Față de cele stabilite de polițiști, a fost emisă o ordonanță, prin care s-a dispus reținerea persoanei bănuite de săvârșirea actelor de violență și introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă pentru o perioadă de 24 de ore.

La acest moment cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea tuturor actelor probatorii

Modernizarea de 405 milioane de lei a drumului Brădet (Săcele) – Doftana (Câmpina) este blocată la … Primăria Săcele! – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia