Home / Actual / (Tărlungeni) Și băut, și la volan … noaptea prin Cărpiniș

(Tărlungeni) Și băut, și la volan … noaptea prin Cărpiniș

Polițiștii din cadrul Secței de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, după ce testul efectuat de polițiști unui conducător auto a înregistrat o valoare pozitivă.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii au oprit un autovehicul, pe strada Principală, din localitatea Cărpiniș, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Brașov.

Acesta, în timpul verificărilor, a prezentat indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, motiv pentru care a fost testat din punct de vedere al consumului, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În urma valorii pozitive identificată, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată din municipiul Brașov, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În cauza prezentată a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia