Home / Actual / Săcele: Și-a agresat fosta concubină, deși avea interdicție legala să se apropie de ea. Acum este vizat de alte dosare penale!!

Săcele: Și-a agresat fosta concubină, deși avea interdicție legala să se apropie de ea. Acum este vizat de alte dosare penale!!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au reținut un bărbat, cercetat în prezent în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe” și ”încălcarea dispozițiilor dispuse prin ordin de protecție provizoriu”.

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin ar fi agresat-o fizic și ar fi încălcat astfel și ordinul de protecție emis pe numele său.

Față de sesizarea primită, polițiștii au stabilit că, în timp ce se afla în imediata apropiere a unei unități comerciale, situată pe strada Barajului, din municipiul Săcele, reclamanta ar fi fost abordată și ulterior agresată fizic de fostul concubin.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, a fost stabilit și faptul că, anterior, în luna august, anul 2023, împortiva bărbatului a fost emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 3 luni, prin care acesta este obligat, printre alte măsuri, să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de fosta concubină și de locuința acesteia,.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe” și ”încălcarea dispozițiilor dispuse prin ordin de protecție provizoriu”, iar în urma administrării probatoriului, bărbatul agresiv a fost introdus pentru o perioada de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Săcele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

Fără permis și fără autoturism înmatriculat, un săcelean se plimba în centrul municipiului. Acum este cercetat intr-un dosar penal de polițiști! – Saceleanul

Modernizarea de 405 milioane de lei a drumului Brădet (Săcele) – Doftana (Câmpina) este blocată la … Primăria Săcele! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia