Home / Actual / Fără permis și fără autoturism înmatriculat, un săcelean se plimba în centrul municipiului. Acum este cercetat intr-un dosar penal de polițiști!

Fără permis și fără autoturism înmatriculat, un săcelean se plimba în centrul municipiului. Acum este cercetat intr-un dosar penal de polițiști!

Poliția Municipiului Săcele efectuează cercetări după ce au depistat, în trafic, pe o stradă din municipiul Săcele, o persoană care nu deține permis de conducere și care se deplasa pe drumul public cu un vehicul neînmatriculat.

La data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 22:00, pe strada Piața Libertății, din municipiul Săcele, polițiștii au sesizat un autovehicul care se deplasa pe drumul public fără număr de înmatriculare montat, motiv pentru care l-au oprit pentru verificarea aspectelor de legalitate.

În urma controlului a fost identificat șoferul, un bărbat în vârstă de 54 de ani, care nu a prezentat permisul de conducere sau alte documente care să ateste înmatricularea autovehiculului.

Astfel, polițiștii au efectuat verificări,  în urma cărora a fost constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere, iar autovehiculul cu care se deplasa nu este înmatriculat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Săcele, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Modernizarea de 405 milioane de lei a drumului Brădet (Săcele) – Doftana (Câmpina) este blocată la … Primăria Săcele! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia