Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Acțiune amplă a polițiștilor pe raza localităților Prejmer, Teliu, Budila, Tărlungeni și Lunca Câlnicului

(Tărlungeni) Acțiune amplă a polițiștilor pe raza localităților Prejmer, Teliu, Budila, Tărlungeni și Lunca Câlnicului

La data de 06 aprilie 2022, în intervalul orar 16.00-20.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localităților Prejmer, Teliu, Budila, Tărlungeni și Lunca Câlnicului din județul Brașov, ce a avut ca scop verificarea respectării de către conducătorii auto a normelor legale privind regimul legal de viteză, precum și depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule, care circulă sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 29 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 3 sancțiuni contravenții pentru săvârșirea altor abateri la regimul rutier.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 13.200 lei.

De asemenea, polițiștii brașoveni au reținut 4 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice și au constatat 3 infracțiuni, după cum urmează:

La data de 06 aprilie 2022, în jurul orei 16.45, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 27 ani, care conducea un autovehicul pe strada Cetății din localitatea Prejmer, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Dr. Gheorghe Albert este medicul primar și Dr. Laura Sandu este medicul specialist otorinolaringologie (ORL) la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia