Home / Actual / Dr. Gheorghe Albert este medicul primar și Dr. Laura Sandu este medicul specialist otorinolaringologie (ORL) la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele

Dr. Gheorghe Albert este medicul primar și Dr. Laura Sandu este medicul specialist otorinolaringologie (ORL) la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele

Rinita alergică este o afecțiune care apare în momentul în care sistemul imun devine sensibil și reacționează exagerat la un anumit lucru din mediu. Aceasta este cunoscută și sub denumirea de „𝐟𝐞𝐛𝐫𝐚 𝐟𝐚̂𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢”.

Cu toate că rinita alergică nu este provocată de o bacterie sau de un virus și nu este contagioasă, se recomandă programarea unui consult în cazul în care aveți următoarele simptome:

🤧 strănut;

👃 obstrucție nazală (senzația de nas înfundat);

💧 rinoree apoasă (când vă curge nasul și secreția este apoasă);

😮‍💨 tuse;

👁️ mâncărime la nivelul ochilor, gurii sau pielii.

__________________________________________

👨🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️ Dr. Gheorghe Albert este medicul primar și Dr. Laura Sandu este medicul specialist otorinolaringologie (ORL) la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Săcele, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, în cadrul Policlinicii Municipiului Săcele. Serviciile oferite sunt:

➡ aspiraţia şi lavajul sinusului nazal prin puncţie;

➡ audiogramă, Include audiometrie tonală liminară şi/sau vocală;

➡ extracţie corpi străini: conduct auditiv extern, nas, faringe;

➡ foniatrie;

➡ tamponament posterior şi/sau anterior O.R.L.;

➡ toaleta auriculară unilateral (două proceduri);

➡ tratament chirurgical al traumatismelor O.R.L.;

➡ tratament chirurgical O.R.L. colecţie: sept, flegmon periamigdalian, furuncul căi aeriene externe, furuncul vestibul nazal, othematom;

➡ consultații de specialitate: rinoscopie, intervenții ORL minime, extracții corpi străini.

☎☺️ Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Colegii noștri vă vor îndruma mai departe.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia