Home / Actual / Ecoinsule noi pe raza municipiului Săcele

Ecoinsule noi pe raza municipiului Săcele

​În cursul anului trecut, într-o perioadă foarte scurtă de timp, de circa o lună, au fost incendiate, făcându-se scrum, 5 (cinci) ECOINSULE pentru colectarea selectivă a deșeurilor în cartierul Electroprecizia, în vecinătatea blocului ANL, a blocului 35, zona Profi și în vecinătatea Liceului V. Jinga.

​Din păcate actele de piromanie au rămas fără autori identificați (de către autoritățile competente) care să poată fi trași la răspundere.

​Autoritățile locale au luat decizia de a remobila punctele de colectare, care au fost vandalizate, cu ECOINSULE și containere noi.

​Față de cele vechi noutatea o reprezintă mecanismul de basculare a deșeurilor, mai mare și prevăzut cu pedală acționată cu piciorul, eliminând în acest fel orice fel de contact cu părțile componente ale ECOINSULELOR.​

Apelăm încă o dată la bunăvoința săcelenilor cărora le adresăm rugămintea de a selecta gunoiul menajer și a-l depozita la ECOINSULE conform cu destinațiile tipărite pe cele 4 (patru) module componente : doua de gunoi menajer și cate unul pentru hârtie/carton și plastic.

Popa Virgil vrea supra-impozitare pentru toți săcelenii. Nu scapă nici persoanele juridice, nici cele fizice

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia