Home / Actual / Popa Virgil vrea supra-impozitare pentru toți săcelenii. Nu scapă nici persoanele juridice, nici cele fizice

Popa Virgil vrea supra-impozitare pentru toți săcelenii. Nu scapă nici persoanele juridice, nici cele fizice

Cu bugetul pe butuci și cu municipiul împrumutat cu 40 de milioane de lei pentru 10 ani, Popa Virgil a pus ochii pe buzunarele săcelenilor.

Dacă la atragerea fondurilor neramburasabile primarul Popa Virgil este corigent, în schimb, la majorat taxe și impozite edilul pesedist este foarte consecvent.

Astfel, un material propus dezbaterii și care surprinde această stare de fapt este nivelul taxelor si impozitelor locale pentru anul 2023.

Conform acestei propuneri asumata de primarul Popa Virgil toti sacelenii vor plati impozite si taxe locale mai mari, in special pe cele mai importante 4 categorii: impozitele pe proprietate.

Cota impozitului pentru clădirile rezidențiale și clădirile anexă aflate în proprietatea persoanelor fizice va crește cu 12,5% în anul urmator, iar clădirile nerezidențiale aflate tot în proprietatea persoanelor fizice cu 33,3%.

Vestea rea este că nu scapă nici persoanele juridice. 

Acestea vor fi suprataxate pentru ambele categorii de clădiri, rezidențiale cu 100% creștere și nerezidențiale cu 12,5%

Cum se uită primarul Popa Virgil în ochii săcelenilor, doar bunul Dumnezeu mai știe!

(conform tabel mai jos)

Proiect cu 9 vile unifamiliale pe terenul din Bunloc cumpărat de Sea View Residence

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia