Home / Actual / Proiect cu 9 vile unifamiliale pe terenul din Bunloc cumpărat de Sea View Residence

Proiect cu 9 vile unifamiliale pe terenul din Bunloc cumpărat de Sea View Residence

Telenovela locuințelor colective ce puteau să apară pe lotul de teren ce s-a aflat în proprietatea Alphaville în trecut pare a lua sfârșit odata cu vânzarea acestei suprafețe către un alt proprietar și intenția acestuia de a dezvolta aici locuințe unifamiliale.

Sea View Residence a depus la Primăria Săcele un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care își propune să construiască pe cei 9160 mp ai terenului aflat la intersecția străzilor Bunloc cu Colonel Kiss Sandor 8 vile unifamiliale pe regim de înălțime D+P+E+Er și una pe regim de înălțime D+P.

Parcelele au suprafețe între 515 mp si 1066 mp.

Locuințele vor avea si locuri de parcare ce se vor asigura în interiorul parcelei și vor fi calculate astfel:
– 1 loc de parcare la o suprafaţă utilă mai mică sau egală cu 100mp
– 2 locuri de parcare la o suprafaţa mai mare de 100mp.

Tot PUZ-ul spune ca toate cheltuielile pentru asigurarea utilităților necesare vor fi suportate de proprietarul terenului ce face obiectul prezentei documentații, iar soluțiile de alimentare cu energie electrică, apă, gaze naturale și evacuare ape uzate se vor stabili în urma obținerii avizelor de utilități și gospodărire a apelor. 

Din 11 aprilie: Școala Gimnazială Nr. 1 Săcele anunță că încep înscrierile la clasa pregătitoare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia