Home / Actual / „Tâlhărie calificată” și „tentativă la tâlhărie calificată”: Câțiva săceleni cu vârste cuprinse între 15 ani și 26 ani s-au apucat de infracțiuni prin Brașov

„Tâlhărie calificată” și „tentativă la tâlhărie calificată”: Câțiva săceleni cu vârste cuprinse între 15 ani și 26 ani s-au apucat de infracțiuni prin Brașov

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „tentativă la tâlhărie calificată”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 29 iunie 2022, în jurul orelor 01.40, în timp ce se aflau pe strada Zorilor din municipiul Brașov, 5 persoane ar fi agresat fizic doi tineri, iar unuia dintre aceștia i-ar fi sustras telefonul mobil.

De asemenea, în continuarea cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, la data de 1 iulie 2022, trei persoane de sex masculin, prin exercitarea de acte de violență, ar fi deposedat un bărbat de mai multe bunuri, în timp ce se aflau pe bulevardul Victoriei din municipiul Brașov, fiind ajutați la săvârșirea faptei de către alte două persoane.

În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind 6 tineri, cu vârste cuprinse între 15 ani și 26 ani și o tânără, în vârstă de 15 ani, toți din municipiul Săcele, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, 5 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a propus pentru arestare preventivă 4 persoane, instanța dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile față de acestea.  

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Virgil Popa nu se dezminte! Paris Miret rămâne responsabilul cu ”distracția din bani publici” la Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia