Home / Actual / Virgil Popa nu se dezminte! Paris Miret rămâne responsabilul cu ”distracția din bani publici” la Săcele

Virgil Popa nu se dezminte! Paris Miret rămâne responsabilul cu ”distracția din bani publici” la Săcele

Relatia directa dintre primarul Popa Virgil si omul de afaceri Paris Miret nu mai reprezintă niciun secret în Municipiul Săcele.

Încă de la începutul primului mandat administrativ al actualului primar, dl. Paris a beneficiat de susținerea locală și a primit prin încredințare directă o sumedenie de bani pentru a organiza evenimente locale.

Ce anume îl recomandă pe acesta și pe firmele sale, asta doar primarul Popa Virgil poate să știe?!

De la Sântilie, până la cazul Patinoarul, de la spectacole la Centrul Multicultural și Educațional, până la seminarii si evenimente stradale … Paris Mireț a fost mereu primul ales de administrația de la Săcele.

Și ultimul eveniment public organizat la Sacele, am nominalizat aici SĂPTĂMÂNA COPIILOR LA SĂCELE, a ajuns tot pe mâna controversatului om de afaceri, a cărui relație cu Popa Virgil și cu banul public continuă nestingherit.

Astfel, conform site-ului Primariei Municipiului Sacele, costurile pentru SĂPTĂMÂNA COPIILOR LA SĂCELE au fost de 41.800,00 lei fara TVA si au căzut în grija sau în mâna SC For Nice Events SRL, al carei administrator de facto este desigur, tot dl. Paris.

Ce anume și la ce calitate a fost organizat de acești bani pot concluziona doar săcelenii ce au participat la aceste evenimente finanțate din banii publici.

Pentru cei interesați, lăsăm mai jos un link cu un material ce exprima mai clar legatura dintre Popa Virgil și Paris Mireț. (Re)Vizionare plăcută!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia