Home / Actual / Surpriză pre-electorală la Săcele! (pamflet)

Surpriză pre-electorală la Săcele! (pamflet)

Schimbare administrativ-pamfletară la Săcele! Surse sigure din politică afirmă că, datorită inflaţiei de candidaţi la primărie din toate zonele politice, partidele au hotărât să rupă Săcelele în cele 4 sate traditionale plus Gârciniul ca să fie mai multe fotolii de aleşi locali disponibile.

Astfel, Săcele va avea 5 fotolii de primar disponibile, 5 de viceprimar şi vreo 95 de consilieri locali, cât să ajungă pentru toată lumea interesată.

Cei mai încântaţi de schimbare vor fi cei de la UDMR, care oricum candidau în municipiul “4 sate”, aşa cum se traduce denumirea maghiară a oraşului nostru.

Adrian Mocan-Venetic, politician de interes local şi personal

Si pentru a înfrumuseţa campania electorală cele 5 unităţi administrative îşi vor schimba numele pentru a le fi mai uşor candidaţilor să se raporteze la ele. Astfel, acestea se vor numi: Iubesc Satulung, Iubesc Cernatu, Iubesc Turcheş, Iubesc Baciu şi Iubesc Gârciniul. În acest fel toţi candidaţii le pot iubi în mod egal!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply