Home / Actual / Surpriza pentru trupa “Alegria” din Sacele

Surpriza pentru trupa “Alegria” din Sacele

marinTrupa de dans “Alegria” din Săcele a participat la “Şcoala mamelor” eveniment prezentat de cunoscuta Andreea Marin (foto dreapta), unde trupa a prezentat câteva momente artistice printre care şi un dans irlandez.

După acest eveniment, Andreea Marin s-a oferit să ajute, prin intermediul Fundaţiei “Preţuieşte Viaţa”, cu o sponsorizare pentru achiziţionarea pantofilor speciali pentru dansul irlandez.

Cele 14 perechi de pantofi au fost comandaţi din Irlanda, preţul unei perechi fiind de aproximativ 300 ron. Fetele din trupa “Alegria” au fost foarte încântate de această sponsorizare şi se acum ne pregătim din greu pentru a vă oferi noi momente inedite.

Anca Popuţoaia – Coregraf trupa “Alegria”

Puteti urmări trupele de dans ale asociaţiei C.S. Săcele la Braşov, pe 28-29 martie, la deschiderea unuia dintre cele mai mari mall-uri din ţară, Coresi Sopping Resort, unde vor participa aproximativ 90 de copii din Săcele!
alegria 2

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply