Home / Actual / 5 ani de HMIK la Sacele

5 ani de HMIK la Sacele

HMIK (Clubul Tinerilor Maghiari din cele 7 sate) a aniversat 5 ani de la înființare. Sâmbătă, în prezența a peste 125 de persoane, la Pensiunea Piroska din Doina, membrii HMIK au ținut să prezinte în fața invitaților un scurt rezumat a celor 5 ani de activități organizate la Săcele, cele mai importante dintre acestea fiind Sărbătoarea Sfântului Mihai (Szent Mihaly Napok), Fărșangul (Balul mascat) sau Târgul de Crăciun.

hmik 2La ceas aniversar, le-au vorbit invitaților prezenți fostul președinte Janos Magdo (foto dreapta), actualul președinte Istvan Gocza (foto stânga), dar și viceprimarul orașului Săcele, Geczi Gellert (foto centru), un raport amănunțit al HMIK fiind prezentat de Izabella Gocza.

Una dintre cele mai active asociații din Săcele, HMIK își propune să promoveze: valorile specifice tinerilor, implicare socială activă, susținerea obiceiurilor și a tradițiilor locale sau organizarea de evenimente cu și pentru etnia maghiară și nu numai.

Citește și despre ce cunoscută vedetă TV le-a făcut o surpriză copiilor din Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia