Home / Actual / Străzile se spală cu o soluție pe bază de clor și la Săcele

Străzile se spală cu o soluție pe bază de clor și la Săcele

Încă din 20 martie, la nivelul Municipiului Săcele se desfășoară acțiuni pentru spălarea și dezinfectarea străzilor cu soluție pe bază de clor.

Conform preciziarilor administratiei sacelene, substanța folosită nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce impact negativ asupra mediului.

În prima etapă sunt dezinfectate bulevardele principale și cele 3 cartiere de blocuri. Vor urma celelalte străzi și alei, precum și toate elementele de joacă, aleile și mobilierul urban din parcurile din Municipiul Săcele.

Aceste acțiuni se desfășoară pentru a diminua cât mai mult riscurile de transmitere COVID-19 în zonele des frecventate de către populație, ținându-se cont de recomandarea DSP Brașov și de solicitarea de conformare a Prefecturii Brașov

Locuitorii sunt sfătuiți să rămână cât mai mult posibil în case, să nu iasă decât atunci când există urgențe reale, să evite contactul cu alte persoane în cazul în care ies și să respecte măsurile și recomandările pentru protejarea acestora.

Varianta pe scurt! Ordonanța militară ce limitează circulația persoanelor în perioada următoare

Fonduri insuficiente la Spitalul Municipal Săcele pentru lupta împotriva infecției cu virusul Covid 19

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia