Home / Actual / Strategie naţională a PSD: Abandonarea investiţiilor în infrastructură şi mutarea banilor pe cheltuieli

Strategie naţională a PSD: Abandonarea investiţiilor în infrastructură şi mutarea banilor pe cheltuieli

“Am întrebat CNAIR câți bani au fost investiți în dezvoltarea infrastructurii rutiere în ultimii 10 ani, inclusiv anul 2018”, spune Cristian Pristinel, deputat USR de Dolj.

Răspunsul: În 2018 doar 163 milioane de euro au intrat în modernizarea drumurilor și construirea de noi autostrăzi. Un minim istoric. Nicăieri în Europa nu există un caz similar, unde o țară cu un PIB de 212 miliarde de euro să investească doar 163 milioane de euro în drumuri.

Perspectiva următorilor ani rămâne la fel de sumbră: incompetenții din PSD au decis să renunțe la banii europeni, așa cum ne anunță inclusiv Corina Crețu. Acei bani sunt greu de furat, deci nu îi mai luăm, par a spune cei din PSD.

Așadar, în timp ce România a ajuns să împrumute cu 2,6 miliarde de euro doar în primele 5 luni ale anului 2018, ei investesc 163 milioane de euro în infrastructură și aleg să distrugă cu premeditare dezvoltarea României. Datoria externă se adâncește, costul de trai a crescut semnificativ, iar investițiile sunt aproape ZERO.

“Lor nu le pasă dar peste doar 206 zile, la alegerile europarlamentare, putem să-i sancționăm” concluzionează deputatul USR.

↓ Citeste mai jos si despre investitii mutate pe cheltuieli la Sacele! ↓

Primăria Săcele a renunțat să mai modernizeze străzile Lungă și Livezii. Totuși strada Barajului din Gârcini rămâne prioritate.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia