Home / Actual / Din nou! Presa judeţeană a remarcat lamentările fără obiect ale primarului Virgil Popa. De data asta, cele despre transportul metropolitan

Din nou! Presa judeţeană a remarcat lamentările fără obiect ale primarului Virgil Popa. De data asta, cele despre transportul metropolitan

Primarul PSD Virgil Popa se vaită ce grea moștenire are de la foștii edili, scrie newsbv.ro. Una dintre ele este o asociere pentru promovarea şi dezvoltarea transportului metropolitan, din care, spune acesta, săcelenii nu au avut absolut nimic de câștigat.

Vă reamintim că în noiembrie anul trecut, la propunerea primarului Virgil Popa, Municipiul Săcele a ieşit din Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Transportului Metropolitan, pentru că “aceste asocieri costă bani şi nu produc nimic bun”. (detalii AICI!)

Un an mai târziu, în 2018 … primarul Virgil Popa a revenit la sentimente mai bune şi a propus anularea decizia de a ieși din ascocierea metropolitană.

La această  oră, transportul public de persoane în municipiul Săcele este monopol, deținut de Servicii Săcelene S.R.L., care a fost înființată prin reorganizarea R.A.G.C.P.S. Săcele, în societate comercială cu răspundere limitată, cu asociat unic municipiul Săcele, în 2016, scrie sursa citată.

Parcul auto al societății este format din 16 autobuze (marca Volvo, MAN și Mercedes) și un microbuz. Despre performanțele societății și management nu putem spune nimic. De fapt, nici conducerea societății nu prea spune nimic, în contextul în care pe site-ul societății nu figurează nimic la date financiare…

conform newsbv.ro

Demontăm minciuni: Episodul Săcele și transportul metropolitan

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia