Home / Actual / Demontăm minciuni: Episodul Săcele și transportul metropolitan

Demontăm minciuni: Episodul Săcele și transportul metropolitan

Periodic, cu mâhnire și regret, trebuie să ies în spațiul public cu informații și argumente cu care să demontez minciunile pe care primarul Virgil Popa le lansează despre mine sau despre echipa PNL Săcele.

Acum ceva timp, într-o declarație pe pagina personală de Facebook, primarul Virgil Popa vă mințea spunând că eu “mi-am făcut un obicei în a ieși din sala de ședință a Consiliului Local Săcele la diverse subiecte importante”.

Spun răspicat VĂ MINȚEA deoarece acesta insinua despre mine că aș fi făcut asta de multe ori!

FALS! În acești doi ani și jumătate de când sunt consilier local, am avut o singură ieșire din sala de ședință, aceasta fiind în semn de protest față de un proiect de hotărâre inițiat de Virgil Popa ce viza transportul metropolitan.

Cazul îl prezint mai jos și vă las pe voi să judecați dacă am greșit sau am acționat corect!

Uite asociația, nu este asociația!

Virgil Popa vorbește despre maturitate și responsabilitate, dar în situația asocierii Municipiului Săcele la transportul metropolitan dovedește că nu o are nici pe prima, nici pe a două. 

A propus scoaterea Municipiului Săcele din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Transportului Metropolitan și a reușit asta în 2017! 

ATUNCI EU AM PROTESTAT CONSIDERÂND CĂ ESTE UN ACT ADMINISTRATIV DEZAVANTAJOS PENTRU SĂCELENI! 

Acum, un an mai tarziu, în 2018 … primarul Virgil Popa propune să anulăm decizia de a ieși din ascocierea metropolitană, deși în toată această perioadă atât primarul, cât și viceprimarul ne-au tot spus pe la ședințe că nu avem ce căuta acolo, că nu este o asociere benefică pentru Săcele și că ne este mai bine fără! 

Ce este matur și responsabil față de săceleni în actul administrativ să scoți municipiul nostru din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Transportului Metropolitan fără explicații solide, exact când această Asociație începea să fie productivă în idei și soluții? (Iată aici exemple SOLIDE!

A fost responsabil când nici un an mai tarziu a cerut consilierilor săceleni să anulam iesirea din asociație, din nou fără argumente și fără recunoașterea greșelii inițiale?

Când săcelenii spun într-o proporție covârșitoare că vor transport metropolitan, de ce îi sfidează chiar administrația condusă de primarul PSD Virgil Popa? (cifrele sondajului mai jos)

Un sondaj de opinie pornit pe pagina Săceleanul.Ro si la care au votat peste 680 de persoane (un record pentru sondarea online din ultimii ani) a stabilit clar ca săcelenii doresc un transport metropolitan care să activeze și în orașul nostru.

92% au răspuns că DA, RAT-ul Metropolitan este pentru Săcele o soluţie mai bună pentru transportul în comun (foto jos)

Să fie CLAR! Viitorul este în aceste asocieri metropolitane, nu IZOLAȚI!

Care este interesul domnului primar și al PSD prin încercările evidente de a ține transportul metropolitan departe de Săcele și de săceleni? 

Virgil Popa nu va răspunde niciodată la aceste întrebări pentru că nu are răspunsuri valide. Totuși, va ieși în presa plătită din bani voștri cu comunicate scrise de oameni angajați în Primărie și care se ocupă cu defăimarea adversarilor politici, ducând acasă satisfăcuți la final de lună salarii grase.

În loc să pună informații publice de interes administrativ, va posta pe site-ul Primăriei Municipiului Săcele atacuri, insinuări și va spune cum îl blocăm noi, cei din PNL. 

Însă vreau să fiu foarte clar: Locul Săcelelui este alături de toate localitătile din zona ce se dezvoltă rapid, într-o asociere metropolitană ce poate aduce plus valoare.

Nu izolat și pradat constant de politicieni fără scrupule deghizați în aroganți vizionari, în fapt indivizi fără pic de orizont. (Dacă nu știți la ce mă refer … CLICK AICI!)

Pentru asta mă voi lupta în continuare! Să ținem acest oraș bine ancorat în realitatea metropolitană din jurul Brașovului!

Și pentru asta trebuie să fiți alături de mine! Pentru că izolarea nu a adus nimic bun! Nimănui!  

Mulțumesc! 

Ciprian Sterpu – Consilier Local al PNL Săcele

↓ Persoanele interesate de acest subiect pot citi si … ↓

Haideți să NU ieșim din Asociația Metropolitană Pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia