Home / Actual / Săceleanul Neluțu Paveluc este campion mondial la Ashihara Karate în Kazahstan 2018. România locul al II-lea pe natiuni!

Săceleanul Neluțu Paveluc este campion mondial la Ashihara Karate în Kazahstan 2018. România locul al II-lea pe natiuni!

În perioada 8-10 noiembrie, la Aktau, în Kazahstan, s-a desfăşurat a 6-a ediţie a Campionatului Mondial de Ashihara Karate.

Cei mai mulţi sportivi din lotul României care au plecat spre Kazahstan sunt de la clubul braşovean D’ippon N.S., sensei Nicu Dăscălu dorindu-şi cât mai multe clasări pe podium la această competiţie.

Printre aceștia și săceleanul Neluțu Paveluc, cel care a și reușit performanța de a deveni campion mondial Ashihara Karate în Kazastan. 

„Mizăm pe câteva medalii la kumite seniori și, eventual, la kata individual. În ceea ce privește clasamentul pe națiuni, cel mai îndrăzneț obiectiv ar fi, din punctul meu de vedere, locul al treilea”, a declarat la plecare sensei Petrică Bulmagă, președintele departamentului Ashihara-Karate din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, pentru akmasters.net.

Romania a reusit sa ajunga chiar mai sus, pe un binemeritat loc 2 la Campionatul Mondial de Ashihara Karate 2018 din Kazakhstan!

“Un rezultat de exceptie tinand cont de faptul ca am concurat impotriva tuturor tarilor din Federatia Rusa!!! Multumim tuturor sportivilor, antrenorilor, parintilor, suporterilor si nu in ultimul rand domnului Marius Dunca pentru suportul oferit in perioada in care a fost ministru!” a scris pe pagina personală de Facebook sensei Nicu Dascău!

Felicitări Neluțu Paveluc! Bravo România!

sursa text mytex.ro

Foto: Facebook Nicu Dascălu

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia