Home / Administratie / Soferul si biletul – opinia unui sacelean!

Soferul si biletul – opinia unui sacelean!

Vă prezentăm mai jos mesajul primit din partea unui săcelean, un mesaj referitor la transportul in comun din Sacele!

“Bună seara! Vreau să vă povestesc ce am păţit în seara aceasta (2 februarie 2015) în autobuzul de Săcele. Suindu-mă în autobuz din statia Electoprecizia la ora 21.30 spre Brasov mă duc la şofer să îmi cumpăr un bilet ca orice cetăţean al comunităţii, iar stimabilul şofer îmi vinde cotorul de la un bilet pe care îl mai vânduse o dată la altă persoană. Îi spun la şofer că nu e corect ceea ce face, iar el imi spune că dacă nu îmi convine să mă dau jos să-mi cumpar bilet. Dar ţinând cont de ora târzie eu nu aveam de unde să-mi iau bilet, decât din autobuz. Şi regia se mai plânge de ce merg aşa prost încasările cu asemenea bişniţari de şoferi.”

Solicităm pe acestă cale o anchetă internă în cadrul RAGCPS referitor la acestă situaţie, ce nu este singulară! Ne-am hotărât să scriem despre acest caz pentru că nu este singurul de care am luat cunoştinţă!

Citeşte şi cu cât se vor scumpi biletele de autobuz la Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

8 comments

  1. Am facut si noi plangere in urma unui incident, am primit nr de inregistrare si nici acum nu am primit vreun raspuns. Deci nu va bateti capul,nu se rezolva nimic. Cumparati-va masini proprii si nu mai mergeti cu astia.

  2. -si tiganii merg fara bilet,si ii lasa asa ca vezi domne vor vota cu primaru

  3. Ancheta interna a fost finalizata acum 4 ore. Vinovatii au fost urmatorii: calatorul, pt ca nu si-a luat bilet din statie (daca nu mai avea de unde, atunci pt ca nu a anticipat ca va circula cu mijlocul de transport in comun si nu si-a luat bilet inainte) si femeia de servici care se ocupa de curatarenie in autobuzul respectiv (fara niciun motiv)

  4. RAGCPS lasa de dorit …..in nicio tara straina nu am mai vazut talharie cum fac conroloarele din Sacele sa-ti rupa hainele de pe tine si sa-ti vorbeasca de parca ai fi ultimul om,ORICUM RUSINE

  5. Niste dobitoci in frunte cu nistor care nu face nimic. Omul nu e singurul care a părut asta si nici ultimul. Plus ca nu ni-se iau in seama reclamatiile depuse ba la primărie ba la ragcps. Niste nenorociri. Vor sa scumpeasca călătoriile când un abonament lunar pe brasov e 55 de lei si nu ma plâng ca inghet de frig si îmi fura soferu banii pe fata. Sa-i f*t in gat de nenorociti. Toata iarna am inghetat in autobuz. E inadmisibil sa nu dai drumu la cacatu ala de caldura la -20 de grade ca sa ai la sf zilei de unde fura cativa litrii de motorina. Primăria si cacatii de la consiliul local sunt mana in mana cu ragcps-ul. Daca erau pro cetateni se făcea ceva de mult la cate plângeri s-au facut.

  6. Valentin Danila

    parerea mea e ca acest pasaj nu.si are locul aici.. eu sunt de parere ca toti trebuie sa traieasca ..si soferii au dreptul sa bea o cafea..de pe urma muncii lor..

  7. Trebuia sa te faci ca ii faci poza si sa vezi ce bun devenea

  8. Si in varf de ora baga numai autobuze mici ca stam inghesuiti in autobuz ca niste sardine in conserva

Leave a Reply