Home / Actual / Șofer de camion din Oradea, despre ce se întâmplă în Gârcini-Săcele: “Dacă pierdeam controlul tirului de 40 de tone și intram într-o casă?”

Șofer de camion din Oradea, despre ce se întâmplă în Gârcini-Săcele: “Dacă pierdeam controlul tirului de 40 de tone și intram într-o casă?”

Un șofer de tir din Oradea a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care acuză faptul că a devenit un obicei ca aceste mașini să fie atacate cu pietre noaptea atunci când tranzitează zona Gârcini din municipiul Săcele.

Acesta a trecut printr-o experiență neplăcută și spune că și alți colegi s-au plâns că au fost victimele unor astfel de atacuri.

Iată mesajul complet mai jos:

Bună seară, dragi brașoveni!

Vă rog să luați atitudine la ce se întâmplă în jud dvs, sat Gărcini, comuna sau ce o fi Săcele!

Oamenii de acolo ataca cu pietre camioanele aflate în trafic, în scopul de a le opri și apoi să fure!

Mie mi s-a întâmplat în noaptea din 28 iunie 2019, in jurul orei 01:15, cand am tranzitat pe acolo și mi au spart parbrizul la o un camion.

Nu am oprit bineînțeles ptr că eram victima sigura la furt, având și o marfa foarte vandabilă, dar azi vorbind despre aceste lucruri cu alți colegi și ei sau plâns ca au pățit aceleași lucruri acolo.

Asta cam de mult se intampla, e dureros ce se intampla, noi șoferii de camioane sintem expuși la toate pericolele cele mai urate și numai astea ne lipsesc.

Vă dați seama că șoferii străini care pățesc așa ceva, nu mai calcă în România în veci, e tragic ce se întamplă acolo și se știe de acest fenomen, dar nu ia nimeni nici o măsură. Dacă acea piatra nimerea și trecea prin geamul din stânga, și mă nimerea în cap, ce era oare?

Pierdeam controlul mașinii de 40 t, intra, peste vreo casă și atunci cum ar fi fost!!

Dacă aveți posibilitatea de a stârpi acei oameni care fac aceste lucruri, să o faceți, chiar e vestul sălbatic acolo!!!

În speranța că se vor lua măsuri pentru stoparea acestui fenomen, vă doresc, drumuri bune !! Mulțumesc!!

Semneaza – Un simplu șofer din Oradea, care vrea să câștige bani ptr o familie care il așteaptă acasă teafăr!!

Dragoș David, directorul Agenției Metropolitane Brașov: “Transportul public metropolitan este pus în pericol”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia