Home / Actual / Consumatori de aurolac din Săcele, Apața sau Teliu crează probleme în zona gării din Brașov

Consumatori de aurolac din Săcele, Apața sau Teliu crează probleme în zona gării din Brașov

Polițiștii locali de la Biroul de Ordine Publică Zona 2 au desfășurat o nouă acțiune pentru identificarea persoanelor care consumă substanțe halucinogene (aurolac), știut fiind că aceștia se pretează la acte și fapte de natură a crea disconfort cetățenilor.

Vorbim despre o altă acțiune pe această linie de muncă, ce rămâne și de această dată fără o finalizare, pentru că persoanele depistate sunt din afara orașului Brașov, respectiv cu domiciliul în județ sau chiar din afara acestuia.

Singurele măsuri pe care Poliția Locală Brașov le poate aplica, în conformitate cu legislația în vigoare, sunt: sancționarea contravențională și îndrumarea persoanelor în cauză către localitățile de domiciliu.

Persoanele identificate de polițiștii locali proveneau din Săcele, Apața, Teliu, Măieruș și chiar Sfântul Gheorghe.

Pentru rezolvarea situațiilor în care sunt implicate persoane care domiciliază în Brașov, Poliția Locală colaboreaza cu Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Brașov.

Întrucât, în mod cert, persoanele respective se vor întoarce în Brasov, în zonele devenite obișnuite pentru ei, dar având în vedere și numeroasele sesizări ale cetățenilor, cât și ale Avocatului Poporului, Poliția Locală Brașov solicită un parteneriat interinstituțional, cu serviciile de asistență socială din cadrul Consiliului Județean, pentru combaterea acestui fenomen ce se amplifică în municipiu.

Piedică în dezvoltarea Transportului Metropolitan. Săcelenii vor rămâne cu condițiile actuale de transport până în 2023?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia